We help the world growing since 2000

Na manumalo KENNEDE i le "Star Smart Lighting Brand" Award i le 2023 "Bright Award" Ceremony

Talu ai nei, o le "Smart + Future" 2023 "Bright Award" China Lighting and Lighting Industry Brand Ceremony ma le 2023 Future Lighting Pioneer Conference na faia i Zhongshan Ancient Town, Starlight Alliance. O le mea na tupu na tuʻufaʻatasia ai faʻataʻitaʻiga sili ona maualuga i totonu o le alamanuia e taulaʻi i faiga faʻapisinisi ma suʻesuʻe le ala i le lumanaʻi o le atinaʻe maualuga i totonu o pisinisi moli.d02bac79e5d931fb8d6d6c8f03cab9e

 

KENNEDE, o se ituaiga o Xiaojiong Group, na lauiloa mo lona malosi ma le fou, manumalo i le faailoga lauiloa "Star Smart Lighting Brand". O le 2023 "Bright Award" o se fa'alapotopotoga fa'aletausaga fa'aletausaga fa'ale-aganu'u e iloilo lelei ai le malosi o oloa, fa'atauga fa'ailoga, malosi fa'atau, ma isi itu, ma avea ai ma se tasi o lisi sili ona fa'atupuina ma fa'atulafonoina i le pisinisi moli. O KENNEDE na tu matilatila i le silia ma le 30,000 pisinisi fa'amalama ma tula'i mai ma le manumalo ina ua mae'a tauvaga malolosi._MAP8055-072633265

O le fatuina o se siosiomaga malamalama maloloina e ala i mea fou ua avea ma taulaiga autu mo Xiaojiong Group. Faʻatūina i le 2000, o le kamupani ua matua aʻafia i le pisinisi moli mo le 23 tausaga. I tausaga talu ai nei, o loʻo faʻaauau pea ona taulaʻi atu le kamupani i moli atamai, faʻaaogaina le manatu o le "fausiaina o se siosiomaga malamalama maloloina" i le atinaʻeina o oloa. E ala i le fa'aogaina o tekonolosi atamai fou ma le mamanu sili ona lelei, ua fa'alauiloa ai oloa fa'amalama o le si'osi'omaga o le fale e pei o lamepa kesi e puipui ai mata, lamepa puipui mata atamai i luga, ma moli fa'aalo fa'alelei pepe.

E le gata i lea, ua galulue faatasi le Xiaojiong Group ma Dr. Wang Guangxu mai le Iunivesite o Nanchang e fausia faatasi se faasologa o moli potu aoga, lea o loʻo faʻaaogaina nei i le silia ma le 5,000 potu aʻoga i totonu o aʻoga tulagalua ma aʻoga maualuga ma ua maua le faʻalauiloaina lautele ma le lagolago mai tagata lautele. .

Na o le au fou e malolosi, na o le au fou e manumalo. I le lumanaʻi, o le Xiaojiong Group o le a faʻaauau pea ona tausisi i le atinaʻeina o mea fou, taulaʻi i le poto masani o tagata, ma faʻalauteleina atili oloa moli e talafeagai mo se siosiomaga o le fale maloloina i Saina.


Taimi meli: Ian-09-2024